فراخوان کنفرانس ملی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21

کنفرانس ملی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21 با مشارکت پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان گیلان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، برگزاری نشست ها و همایش های دانش محور، ضمن ایجاد بستری برای دستیابی پژوهشگران و نخبگان به جدیدترین یافته های علمی، سبب اعتلای فرهنگ پژوهش، شناسایی معضلات، تنگناها و ارائۀ راه حل و برنامه ریزی بهتر برای توسعۀ علمی و فرهنگی کشورمان می شود.

در همین راستا، پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان گیلان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، پس از موفقیت در برگزاری اولین و دومین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی، فرهنگی و پژوهش دینی، در نظر دارند با مشارکت و حمایت دانشگاه ها، سازمان ها و نهادهای علمی و تحقیقاتی کشور کنفرانس ملی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21 را 14 شهریور 1396 در شهر رشت برگزار کنند.

به همین منظور، کمیتۀ راهبردی کنفرانس، از تمامی استادان، پژوهشگران، متخصصان و دانشجویان گرامی دعوت به عمل می آورد تا ضمن ارائۀ جدیدترین مقاله ها و دستاوردهای پژوهشی خود، در این رویداد بزرگ علمی مشارکت فعال نمایند.

لازم به ذکر است کنفرانس مذکور در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده و تمامی مقاله های پذیرفته شده در کنفرانس، به طور رایگان در این پایگاه درج می شود.

محورهای کنفرانس: پژوهش های دینی - علوم اجتماعی - علوم رفتاری - علوم تربیتی - روانشناسی -  مطالعات فرهنگی - مدیریت - زبان و ادبیات فارسی - هنر - ارتباطات – جامعه شناسی

وب سایت کنفرانس: www.conf2017.ir

ایمیل دبیرخانه: info@conf2017.ir